Sport en Spel BSO Riel

De BSO-groep in Riel, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar met een maximum van 60 kinderen, (opgesplitst in stamgroepen met kinderen van groep 1 t/m 3 en groep 4 t/m 8) heeft een eigen ruimte met meerdere verdiepingen en een ruime buitenruimte.

Op de begane grond is er veel ruimte om lekker te spelen in verschillende hoeken, te knutselen, bouwen en chillen. Op de 1e verdieping is de ruimte ingericht voor de grotere kinderen. Er is een afgesloten leeshoek, waar kinderen in alle rust strips of een boek kunnen lezen. De grote ruimte is ingedeeld met een chill hoek met xbox, een tafeltennistafel, een airhockey, een disco hoek en een ruime tafel waar spelletjes gespeeld kunnen worden of de kinderen creatief bezig kunnen zijn. Op de 2e verdieping hebben we een atelier gemaakt voor de  kinderen. Hier kunnen ze naar hartenlust knutselen, timmeren en freubelen. 

De BSO is gevestigd aan de Akkerweg in Riel. De buitenschoolse opvang is dus gevestigd op een andere locatie als de dagopvang. De buitenschoolse opvang is geopend voor opvang voor school, opvang na school en opvang tijdens alle schoolvakanties op maandag, dinsdag en donderdag.

De voorschoolse opvang is tijdens schoolweken dagelijks geopend van 7.30 – 8.30 uur. De Naschoolse opvang van 15.00 – 18.30 uur.

Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang geopend van 7.30 – 18.30 uur op dezelfde dagen als hierboven. 

In de schoolweken worden de kinderen in de gang naar de gymzaal opgevangen door medewerkers van de Koningsbeer en met de fiets. (voorzien van felgekleurde hesjes) of bus, Voormalige Stint of auto’s naar de BSO locatie gebracht. De kinderen worden van en naar school altijd begeleid door een medewerker van de Koningsbeer te herkennen aan de blauwe Koningsbeer jassen. Bij aankomst op de buitenschoolse opvang wordt er voor drinken en een tussendoortje gezorgd. Bij hele dagen opvang in de schoolvakanties zorgt De Koningsbeer voor fruit, een broodmaaltijd, drinken en tussendoortjes. 

Het inspectierapport staat onder het kopje informatie -> documenten. 

 

Wij streven naar sportief en actief programma, Hero is gediplomeerd in sport en bewegen en begeleid de kinderen op de BSO 3 middagen. Hij wordt ondersteund door pedagogisch medewerksters en of een stagiaire. Vera, een pedagogisch medewerkster die jullie kennen van de dagopvang is ook 3 dagen op de BSO werkzaam. 

Er ligt een diverse planning klaar op de BSO boordevol leuke, creatieve en actieve activiteiten. Er is altijd wat te beleven op de BSO. 

Ook op de locatie van de BSO is er voldoende gelegenheid om lekker buiten te spelen, te voetballen, fietsen etc. Wij kunnen vanuit de Akkerweg makkelijk naar de bossen en ook de omgeving biedt talloze mogelijkheden om een lekker sportief programma aan te bieden.

Wij hebben een nieuwe bus!!

Vanaf maart 2020 hebben wij een nieuwe bus waarmee we 8 kindjes kunnen vervoeren. De bus wordt onder andere gebruikt voor de VSO/BSO maar daarnaast ook voor leuke en leerzame uitstapjes voor de andere kinderen. 

Vanaf januari 2022 is onze nieuw BSO bus (voormalige Stint) ook weer in gebruik, de kinderen vinden het fantastisch!

De documenten van de BSO kunt u inlezen onder het kopje informatie op deze website.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken!
LRK nummer van de BSO: 246142182
 

Inschrijven BSO