Het Team

Marlies de Beer

marlies

Ik zal mezelf even voorstellen; ik ben Marlies de Beer, getrouwd met Bjorn de Beer en mama van 3 kinderen. Samen met Vanessa ben ik eigenaar van de Koningsbeer. Ik ben voornamelijk achter de schermen aan het werken om de Koningsbeer te laten draaien waar Vanessa het operationele werk op de vloer uitvoert.

Even een kort stukje geschiedenis; ik ben voor het begin van de
Koningsbeer (sept. 2011) jarenlang werkzaam geweest in de makelaardij, maar
door veranderingen in die markt en het krijgen van kinderen ontstond de
behoefte aan goede kinderopvang in Riel. Vandaar dat Vanessa en ik onze
krachten hebben gebundeld en we een kinderdagverblijf in Riel hebben
neergezet waar iedereen zich welkom en gehoord voelt. Daarnaast ben ik nu
nauw betrokken bij de vorderingen rondom de nieuwe school die in Riel zal
worden gevestigd. Dus mochten er vragen zijn dan sta ik daar altijd voor
open!

Marlies


Vanessa Konings

vanessa2
Ook ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Vanessa Konings, ben 36 jaar oud, getrouwd met Dennis en de trotse moeder van 2 kinderen!

Jarenlang ben ik werkzaam geweest op de Kinderafdeling van de 2 verschillende ziekenhuizen in Tilburg, maar door de bezuinigingen in de zorg en hierdoor formatieplaatsen te veel, moest ik helaas de kinderzorg verlaten.

Aangezien mijn hart bij de kinderen lag en ik de volwassen zorg niet zag zitten ben ik de gastouderopvang in gegaan. Dit liep binnen een mum van tijd uit tot een volledige baan en geen plaatsen meer over. Het spontane idee om de Koningsbeer te beginnen kwam onverwacht, maar gewenst.

In combinatie met Marlies die vooral achter de schermen het reilen en zeilen op zich neemt, geeft voor mij de mooie taak om het personeel op de groepen te sturen en bij te staan om goede zorg voor jullie kindjes te geven. Hierdoor zul je mij dagelijks op de verschillende groepen aanwezig zien.

Hopelijk brengen wij ons enthousiasme over en komen jullie kindjes graag spelen bij de Koningsbeer!


Nicole Spapen – van Hoek

nicole-van-hoek

Beste ouders,

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Nicole Spapen – van Hoek en ik ben geboren in 1988. Samen met mijn ouders en 2 broertjes ben ik opgegroeid in Gilze. Daar woon ik nog steeds met heel veel plezier, samen met mijn man Jos en onze lieve kindjes; dochter Jitte (2013) en zoontje Jurre (2015). Mijn man heeft nog een dochter, “grote zus” Jony (2003), die regelmatig gezellig bij ons is. Met ons gezin leuke dingen doen, gezelligheid met vrienden en shoppen zijn een van mijn hobby’s.

Vanaf de start van de Koningsbeer (2011) zorg ik met veel plezier voor jullie kinderen. Vooral omdat je dicht bij de ontwikkeling staat, ze ziet groeien en je ze daarin kan helpen en stimuleren. De overdracht en afspraken met ouders zijn heel belangrijk, zodat wij ons best kunnen doen om uw kinderen een beetje “thuis” te laten zijn bij ons. 

Ik werk parttime op de peutergroep. Daarnaast begeleid ik stagiaires en ondersteun ik Marlies en Vanessa bij allerlei administratieve taken. Ik ben aanwezig op dinsdag en donderdag. 

Tot ziens!


Myron van der Heijden

myron-vd-heyden

Hallo allemaal,

Ik ben Myron van der Heijden. Ik woon in Goirle met mijn vriend Roel. In juni 2011 heb ik mijn diploma SPW 3 gehaald. Mijn hobby’s zijn voetballen en leuke dingen doen met vrienden.

Wat ik zo leuk vind aan kinderen is dat elke dag anders is. Kinderen brengen veel gezelligheid! Het begeleiden en verzorgen is iets wat ik erg graag doe.
Wat ik belangrijk vind is overleg met ouders zodat we qua opvoeding op 1
lijn zitten en dat het kind zich veilig voelt. Van maandag tot donderdag ben
ik op de Koningsbeer aanwezig en dus ook altijd aanspreekbaar.

Groetjes Myron


Helene Wouters

helene-woutersHallo eventjes voorstellen.

Ik ben Helene Wouters, 50 jaar oud, woon in Riel en ben getrouwd met Rob. We hebben twee kinderen, een dochter (Kim) en een zoon (Rens). Mijn hobby’s zijn wandelen en sporten bij de sportschool, een groepsles of cardio trainingen. Ik heb jaren in een kapsalon gewerkt, maar sinds ik kinderen heb ben ik daarmee gestopt.

De eerste jaren met mijn kinderen ben ik thuis geweest en heb ik erg genoten van de ontwikkeling en het groter worden van mijn kinderen. De omgang met kinderen beviel me zo goed dat ik van mijn hobby mijn beroep ben gaan maken. Ik ben de opleiding SPW 3 gaan doen, en ondertussen ben ik gaan werken in een kinderdagverblijf. Ik heb de afgelopen 10 jaar in verschillende kinderdagverblijven gewerkt en ben ook zelfstandig gastouder geweest. En nu per 1 april ga ik bij de koningsbeer aan de slag. Ik heb er heel veel zin in en vind het erg leuk om jullie kinderen te leren kennen. Dus tot snel en als je verder meer vragen hebt, dan kun je altijd bij mij terecht.

Groetjes,
Helene


Karlien Koopman

karlien

Hallo allemaal,

Graag wil ik me even voorstellen:

Mijn naam is Karlien Koopman en ik woon samen met mijn vriend Valiant in Goirle.

We hebben een samengesteld gezin met vier kinderen; zelf ben ik de trotse moeder van een zoon en een dochter en ook mijn vriend heeft een zoon en een dochter. Het is af en toe een drukke, maar gezellige boel! Voorheen ben ik 5 jaar werkzaam geweest als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang, maar door veelvuldig verhuizen en het krijgen van kinderen moest ik daar helaas mee stoppen. Na een uitstap van 2,5 jaar in de thuiszorg ben ik weer terug op mijn plek. Het contact met kinderen heb ik daar enorm gemist en het is duidelijk geworden dat mijn hart nu eenmaal ligt bij het werken met kinderen.

Sinds juli 2013 werk ik bij de Koningsbeer en heb het enorm naar mijn zin. Op dinsdag en donderdagochtend ben ik te vinden op de 3+ groep. Ik geniet er elke dag van om de zorg voor jullie kindjes op me te nemen!

Tot snel ziens bij de Koningsbeer!


Marlieke de Bruijn

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marlieke de Bruijn. Ik ben geboren op 26 december 1986. Ik woon in Goirle. Ik werk ondertussen al weer wat jaartjes met plezier op de Koningsbeer. Ik ben te vinden op de 3+ groep, bij de peuteropvang en in de BSO. In het dagelijks leven sport ik graag en in het weekend ben ik ook te vinden op de plaatselijke voetbalclub. Ik kijk er naar uit om er met uw kind(eren) een gezellige, leerzame tijd van te maken!


Jennifer de Bekker – Koppenhol

Jennifer

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jennifer de Bekker – Koppenhol. Ik ben geboren in 1989. Ik woon in Riel, samen met mijn man Dennis en dochtertje Lola. In 2009 heb ik mijn diploma SPW-Onderwijsassistent niveau 4 behaald. Werken met kinderen is echt mijn passie! Kinderen zijn zo puur en zorgeloos. Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. Omdat mijn interesse vooral ligt op het gebied van opvoeding en ontwikkeling van kinderen, ben ik na mijn SPW opleiding gestart met de HBO opleiding Pedagogiek en ben ik daarnaast als oproepkracht in de kinderopvang gaan werken. In 2013 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond.
Vanaf april 2014 werk ik bij de Koningsbeer en is het iedere keer weer genieten als ik met de kinderen mag werken!

Wie weet zie ik je nog eens op de Koningsbeer!

Groetjes Jennifer


Monique van Eijck

monique-van-eijckHallo,

Ik ben Monique van Eijck, ik woon in Riel. Ik ben 30 jaar en moeder van twee kinderen. Vanaf augustus 2014 werk ik bij de koningsbeer, waar ik voornamelijk op de peutergroep sta. Ik heb hiervoor 10 jaar op een kinderdagverblijf in Chaam gewerkt waar ik het ook altijd erg naar mijn zin had.

Ik hoop de kinderen hier een gevoel van welkom zijn te geven zodat ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen.

Tot snel ,

Groetjes Monique van Eijck


Kim Hitters

 

Hallo allemaal,

Ik ben Kim, woon in Tilburg samen met mijn zoontje Vik (2017). Ik werk sinds 2012 met heel veel plezier bij De Koningsbeer, mijn werkdagen zijn op maandag en dinsdag. In 2012 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald. Na een half jaar ervaring op te doen bij een andere BSO, ben ik daarna gaan werken bij De Koningsbeer.                                In mijn vrije tijd geniet ik van mijn zoontje en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen. Ik vind het iedere dag weer een uitdaging om voor jullie kinderen te zorgen en ze te zien opgroeien. Het stimuleren van de kinderen in hun groei trekt mij erg aan in dit werk.

 

Ik hoop jullie snel te zien bij De Koningsbeer. Groetjes Kim


Naomi van der Heijden

naomi

Hallo allemaal!

Ik ben Naomi van der Heijden, 29 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Tilburg. In mijn vrije tijd lees ik graag en ook fotografie vind ik erg leuk.

Nadat ik mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb afgerond, ben ik gaan werken op een VMBO-school. Ik gaf hier samen met een docent praktijklessen “Dienstverlening.” Daarna heb ik gewerkt bij een BSO in Tilburg. Sinds juni 2015 ben ik werkzaam op verschillende groepen van de Koningsbeer.

Ik vind het een uitdaging om kinderen te stimuleren zich sociaal-emotioneel, lichamelijk en cognitief te ontwikkelen en daarbij te kijken naar de unieke eigenschappen (en talenten!) van kinderen. Omdat ik heb gemerkt dat ik niets leuker vind dan werken met deze doelgroep, ben ik ontzettend blij met mijn baan bij de Koningsbeer!

Groetjes Naomi


Sophie Spapens

Hallo, 

Mijn naam is Sophie Spapens, ik ben geboren op 27 Mei 1990. Samen met mijn vriend Tom woon ik in Goirle. 

Nadat ik mijn opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 had behaald kon ik direct blijven werken bij mijn toenmalige stageplek, hier heb ik 5,5 jaar werkervaring opgedaan. 

Inmiddels heb ik ook 2 jaar werkervaring als persoonlijk begeleidster bij een zorgboerderij, daar bied ik individuele begeleiding aan kinderen binnen het Autisme Spectrum Stoornis. 

Vanaf November 2016 mag ik het team van De Koningsbeer komen versterken. Jullie zullen mij voornamelijk op de baby groep zien. 

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Graag wil ik kinderen begeleiden in ieders individuele ontwikkeling en daarbij geborgenheid en vertrouwen geven. Dat ieder kind vooral zichzelf mag zijn. 

Tot ziens bij De Koningsbeer! 

Groetjes Sophie


Claudia Horst 

Hallo allemaal, 

Graag wil ik me even voorstellen: 

Mijn naam is Claudia Horst en ik kom uit Rijen. 

Ik ben getrouwd en wij hebben een dochter uit 2004 en een zoon uit 2010.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met ons gezin en ga ik graag een avondje uit met vrienden. Ook sta ik graag in de keuken om een Indische rijsttafel te maken 

Ik heb al een aantal jaren ervaring in de kinderopvang . De afgelopen twee jaar ben ik er even tussen uit geweest en heb gewerkt als store-manager bij kinderkledingwinkel Vingino. Erg leuk maar ik miste het intensieve contact met kinderen. 

Ik vind het heerlijk om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig en geen dag is hetzelfde. Mijn belangrijkste taak vind ik er voor te zorgen dat jullie kinderen zich veilig voelen en een fijne dag hebben. 

Vanaf half juli 2017 ben ik gestart bij de Koningsbeer en ik vind het ontzettend leuk. 

Groetjes Claudia


Vera Smulders


Beste ouders / verzorgers,

Mijn naam is Vera Smulders, 28 jaar en ik woon in Goirle. Sommige zullen mij al kennen, ik heb namelijk als gastouder in Riel gewerkt. Na bijna 6 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik per half juni aan de slag kan bij de Koningsbeer! Jullie zullen mij flexibel tegenkomen op de maandag, dinsdag, donderdag en/of de vrijdag. Ik vind het erg leuk dat ik op zo’n leuke locatie mag gaan werken, wat toch al een beetje vertrouwd voelt. Ik heb er heel veel zin in!

Groetjes Vera


 

 

 


Stagiaires:

Anja Oomen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Anja Oomen. Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 op het ROC Tilburg. Ik zit momenteel in mijn 2de leerjaar. Mijn stagedagen zijn op donderdag en vrijdag en ik start 30 augustus bij de Koningsbeer. Ik heb al wat ervaring opgedaan door mijn vorige stages, en dat was al super leuk. Daarom kijk ik weer uit naar een leuke stage.

Groetjes Anja