Oudercommissie

 

Oudercommissievergaderingen:

20 november 2017

Oudercommissieleden:

Yvonne van Erven

yvonneBeste ouders,

Als lid van de OC wil ik me graag voorstellen. Mijn naam is Yvonne van Erven. Ik woon samen met mijn partner Dave, dochter Jade (2012) en zoon Bent (2014) in Riel.
Ik ben 3 dagen in de week werkzaam bij een thuiszorg organisatie als teamleider van de afdeling Verpleging en Verzorging.
Op de donderdagen gaan Jade en Bent altijd naar de Koningsbeer toe.

Ik ben lid van de OC, omdat ik het interessant vind om als ouder mee te kunnen denken/praten over diverse aspecten rondom de organisatie van de Koningsbeer, alsmede betrokken te zijn bij de opvang waar mijn kinderen naar toe gaan. Daarnaast hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren vanuit het perspectief als ouder zijnde.

Groetjes Yvonne van Erven

Kim van der Waal

kimMijn naam is Kim van der Waal. Ik ben de moeder van Viggo en Mika en ben getrouwd met Koen. Wij wonen vanaf de zomer van 2014 in Riel, maar hebben ervoor gekozen Viggo (BSO) en Mika (KDV) al in 2013 naar de Koningsbeer te laten gaan, zodat ze al vriendjes kunnen maken in Riel en al vertrouwd raken in hun nieuwe dorp.

Ik werk fulltime als inkoopmanager en ben lid geworden van de oudercommissie omdat ik heel graag wat nauwer betrokken wil zijn bij de plek waar mijn kinderen tijd doorbrengen en belangrijke ontwikkelingen doormaken. De vergaderingen met Vanessa en Marlies geven wat meer inkijk in de gebeurtenissen en keuzes die worden gemaakt bij De Koningsbeer. Ik vind het van belang om daar meer van te weten en er ook een bijdrage aan te kunnen leveren. Graag wil ik me nuttig maken en actief meedenken over het beleid en helpen bij activiteiten wanneer dat nodig is.

En daarnaast is het ook gewoon erg leuk om een aantal ouders en Marlies en Vanessa te leren kennen, zeker omdat wij nog “nieuw” zijn in Riel!

Mirella Thielen

mirellaHoi allen,

Mijn naam is Mirella Thielen. Ik woon samen met Ruud van Gils en ben moeder van Milan en Finn. Ik werk 3 dagen per week als schadeadviseur MKB bij Interpolis in Tilburg. Naast mijn werk maak ik ook graag buitenritten met mijn paard en zijn wij actief in de carnavalsvereniging in Riel. De jongens gaan op dinsdag en donderdag naar de Koningsbeer. Ik vind het erg interessant en leuk om als ouder actief betrokken te zijn bij de Koningsbeer. Dit is ook de reden dat ik me destijds heb opgegeven voor de OC.

Mocht je vragen hebben dan hoor ik dat graag!

 

Esther Romme

esther-romme

Mijn naam is Esther Romme. Vanaf begin 2013 woon ik samen met Ruud Smits en onze drie jongens: Tom (februari 2009), Siem (mei 2010) en Wout (november 2011) in Riel. Sinds het najaar van 2014 wonen we ons nieuwe huis in de Heisteeg.
Tom en Siem zijn op dinsdag middag bij de BSO, Wout is dan de hele dag bij de koningsbeer.

Verder is Wout op woensdag en vrijdag bij de peuterspeelplaats.

Ik werk 3 dagen per week bij een bedrijf wat o.a. cruesli maakt. Hier ben ik verantwoordelijk voor het management systeem wat o.a. kwaliteit en milieu omvat.

Ik heb me aangemeld voor de OC omdat ik me, als moeder, betrokken voel bij de opvang van onze kinderen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de organisatie van de koningsbeer.

Groeten
Esther Romme

Eva Kuipers-van Beek

eva

Hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen als lid van de oudercommissie van de Koningsbeer.

Mijn naam is Eva Kuipers-van Beek en woon sinds 2008 in Riel. Ik ben getrouwd met Mark Kuipers en samen hebben wij drie kinderen, Stef, Fenna en Daan.

Ik werk in Tilburg op de universiteit bij de facilitaire dienst, als frontofficemedewerker.

Ik ben sinds een paar jaar bekend met de Koningsbeer door de peuterspeelzaal (Fenna) en door de BSO (Stef) en nu ook als lid van de oudercommissie.

Ouders kunnen mij altijd aanspreken om zaken mee te nemen in de vergaderingen van de oudercommissie.

Met vriendelijke groet

Eva Kuipers-van Beek