BSO

De BSO-groep, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar met een maximum van 34 kinderen, (opgesplitst in 2 stamgroepen met kinderen van groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8) heeft een eigen ruimte. Per 3 september 2018 is de BSO gevestigd aan het Zandeind in Riel, in de blokhut van Manege ’t Zandeind. De buitenschoolse opvang is dus gevestigd op een andere locatie als de dagopvang. De buitenschoolse opvang is geopend voor opvang voor school, opvang na school en opvang tijdens alle schoolvakanties.

De voorschoolse opvang is tijdens schoolweken dagelijks geopend van 7.00 – 8.30 uur en na school van 15.00 – 18.30 uur (op maandag, dinsdag en donderdag). Op vrijdagmiddag van 12.00 – 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties is de buitenschoolse opvang geopend van 7.00 – 18.30 uur. 

In de schoolweken worden de kinderen op het schoolplein opgevangen door medewerkers van de Koningsbeer en met de fiets (voorzien van felgekleurde hesjes) of met de stynt naar de BSO locatie gebracht. De kinderen worden van en naar school altijd begeleid door een medewerker van de Koningsbeer. Bij aankomst op de buitenschoolse opvang wordt er voor drinken en een tussendoortje gezorgd. Bij hele dagen opvang in de schoolvakanties zorgt De Koningsbeer voor fruit, een broodmaaltijd, drinken en tussendoortjes. 

Vanaf februari 2019 bieden wij in samenwerking met manege het Zandeind en nog 2 andere partijen ADVENTURE KIDS FACTORY aan! Kinderen kunnen hier op bepaalde woensdag middagen lekker actief buiten bezig zijn voor een kleine bijdrage van €10 per middag. De middagen zijn opgedeeld in 2 groepen. De ene week voor 1 t/m 4 en de andere week voor groep 5 t/m 8. Meer info? Mail ons gerust.

Het inspectierapport staat onder het kopje informatie -> documenten. 

     

 

Wij streven naar sportief en actief programma onder leiding van sportleraar Paul en een pedagogisch medewerkster. Dagelijks worden er (outdoor) activiteiten aangeboden of gaan we lekker ravotten in de bossen. Op dinsdag en donderdag middag kunnen wij gebruik maken van de gymzaal in Kindcentrum de Vonder (maar bij mooi weer kunnen we hier natuurlijk van afwijken). Hier wordt dan een sportieve les gegeven met toestellen of in een leuke spel vorm. Ook op de locatie van de BSO is er voldoende gelegenheid om lekker buiten te spelen. Maar ook om te knutselen, spelletjes te doen of te chillen!  Wij kunnen vanuit de blokhut makkelijk naar de bossen en ook de omgeving biedt talloze mogelijkheden om een lekker sportief programma aan te bieden.

De documenten van de BSO kunt u inlezen onder het kopje informatie op deze website.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken!
LRK nummer van de BSO: 166479391
 

Inschrijven BSO