Drukke open dag bij kindcentrum de Vonder!

Nadat afgelopen woensdag de officiële opening plaatsvond van dit gloednieuwe gebouw in Riel, was zondag een open dag bij Kindcentrum de Vonder. De opening werd in aanwezigheid van burgemeester Stappershoef en wethouder van der Put gedaan door Trees Cleijsen. Er waren toespraken van directeur Jan Smits van de Vonder, Marlies de Beer van het in het pand gehuisveste kinderdagverblijf Koningsbeer voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar en Mirjam Koring van Kober voor na- en voorschoolse opvang.

De open dag begon om 11.00 uur en meteen was er al een grote toeloop van belangstellenden. Veel Rielenaren, oud Rielenaren en ook mensen van buiten het dorp kwamen een bezoekje brengen aan dit nieuwe ‘Pareltje’ van Riel. Directeur Smits was ook zeer verheugd dat veel oud-leerlingen belangstelling toonden voor dit gloednieuwe schoolgebouw.


Een van de pronkstukken is wel de gymzaal die ook al vaak in de avonduren wordt gebruikt. Ook de nieuwe speeltoestellen, door toedoen van een aantal leerkrachten verkregen werden kregen de nodige aandacht. De directeur maar ook de leerkrachten zijn blij dat ze eindelijk, na ruim twee jaar in het noodgebouw te hebben gezeten, in hun nieuwe onderkomen hun werk kunnen doen.

De exploitatie van het gebouw is in handen van Jan Smits, die hoopt dat in de toekomst voor de allerkleinsten een multifunctioneel speeltoestel kan worden aangeschaft in de gymzaal.

bron: https://www.bd.nl/goirle/drukke-open-dag-bij-kindcentrum-de-vonder-in-riel~a1d51657/

 

Laat een reactie achter

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>